Scrisoare catre doamna Educatoare

Eu, mama a unui copil aflat aproape zilnic, câteva ore, in grija doamnei educatoare, simt necesar sa ii mulțumesc!

I-am încredințat in grija cea mai mare comoara pe care o am, copilul meu, iar acasă (dupa gradinita) vine cu zâmbetul pe buze si imi spune ca mai vrea la doamna educatoare.

Câta dragoste a transmis doamna, acestor copii de le-a stârnit in suflet aceasta dorința!!

V-ati închipuit vreodată ce greu e sa faci fata celor 10-15-20 copii? Dar sa ii faci sa te iubească, sa te țină minte si sa povestească cu drag de tine?

Cred ca numai persoanele speciale, care emana dragoste fata de copii si prin privire, reușesc asta!

Si ii mulțumesc!

Mulțumesc doamnei educatoare ca imi iubește copilul, ca il învață si are răbdare cu el (si cu noi părinții), ca nu renunța si nu lasa nici copii sa renunțe!

Mulțumesc doamna educatoare pentru zâmbetul cu care întâmpini copiii, pentru ca ai încredere in ei chiar si atunci cand ei nu au. Iti mulțumesc ca faci o munca titanica pentru a modela puiul de om pe care il ai in grija.

Mulțumesc ca ii potolești năzbâtiile si ii încurajezi reușitele! Stii cine mai face asta? Doar o mama! Si tu esti mama a zeci de copii, in fiecare zi !

Eu, ca părinte, nu pot decat sa fiu recunoscătoare ca esti persoana de care copilul meu isi va aminti, cu drag, o viața întreaga!

Iti mulțumesc pentru devotament, onestitate si dragoste! In special pentru dragoste, niciun salariu nu poate motiva sau imita dragostea, iar atunci cand o vezi pe chipul unui om, acel om este de nepretuit!

(acest mesaj a fost primit pe blog si am fost atât de impresionanta, încât, am decis il public separat. Dați share acestei postări pentru acele minunate doamne educatoare care se regăsesc in descriere. Ar fi păcat ca acele doamne minunate sa nu afle cât sunt de apreciate. )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *