Cum a devenit actrița Ani Crețu, victima atacurilor meduzelor. 

In primul rând probabil va întrebați de ce meduze? De ce nu vulturi sau crocodili sau altceva? Pentru ca meduzele sunt acea specie care nu au nevoie de creier ca sa supraviețuiască. 

Ele trăiesc tot timpul hrănindu-se și înmulțindu-se, devenind cu adevărat importante doar după ce mor. (Descompunerea corpului devenind substanța nutritivă pentru mediu).

Oamenii sunt de trei feluri: meduze, roboti și oameni. 

Roboții sunt acele persoane care își folosesc creierul doar pentru a executa comenzi. 

Oamenii sunt ființe raționale, care gândesc înainte sa vorbească și caută logica, in fiecare Argument. 

Meduzele sunt acele persoane care nu își simt creierul. Ele se simt frustrate din acest motiv așa ca, încearcă sa dovedească faptul ca nu ii lipsește. 

Cum face asta? 

Ia o drama personală a unui om  ( in acest caz experiența gravă a  doamnei Ani Crețu cu problemele  de sănătate ale copilului, in urma vaccinarii), și o pune ca o victorie in Piața Centrală, scuipând, înjurând și batjocorind suferința ei. 

Înconjoară drama cu ziduri înalte pentru ca plebea sa vadă ca numai aceasta doamna se revolta împotriva sistemului, altcineva nu exista și trebuie arsa pe rug cu cele mai josnice apelative. 

Meduza este convinsă astfel ca a arătat lumii întregi ca ea are creier. 

Doar a fost in stare sa jignească. Cine mai este in stare de așa ceva? 

Ceea ce nu știe meduza este faptul ca nu poate dobora pe nimeni, cuvintele ei nu au nicio însemnătate negativă asupra celei care i-a căzut victima. Pentru a atinge pe cineva, chiar și cu un gând, trebuie sa ai rațiune, iar meduza nu are.  

Din frustrare scuipa prostie și respira frica. Da, meduzei ii e frica sa nu rămână singura când se va descoperi ca este o inadaptată (din lipsa materiei cenușii). 

Gesturile și cuvintele meduzei sunt extravagante și josnice, tocmai pentru a ieși in evidentă. 

In despotimea de care încearcă sa dea dovada, ființa fără creier rămâne doar atât, o meduza care se zvârcolește la mal, fiind luată la un moment dat de nisip și îngropată in negura imaginației sale. Sa fie karma sau propria  prostie? 

2 Replies to “Cum a devenit actrița Ani Crețu, victima atacurilor meduzelor. ”

  1. Of, dragi romani, cand am ajuns atat de jos? Nici nu mai stiu ce sa simt: furie, scarba, mila??? E incredibil ce se intampla, oamenii nu mai judeca. Cei pro vaccin ar trebui sa inteleaga ca nu poti ingradii o libertate de alegere doar spunand (si crezand cu tarie) ca ai lor copii ar fi in pericol din cauza unor copii care nu au fost vaccinati. Nu are logica. Nu poti ingradi o libertate spunand ca altfel ti se ingradeste tie libertatea si dreptul la sanatate. E absurd. Doar vaccinul te protejeaza, nu??

    Oamenii sunt azi in două tabere, una pro, alta contra vaccin. Si asta s a dorit, dezbinarea noastra. Cand doi se cearta….si ar mai fi si o a treia categorie de oameni, cea fara copii, care inca nu prea are o parere formata, dar care, in functie de experiența personală, isi formeaza o anumită părere in toata aceasta valtoare…

  2. Oameni buni, nu e vorba ca se impune vaccinarea obligatorie, ci este vorba despre faptul ca se incalca drepturi si libertati din Constitutie, de baza, pentru care au murit oameni nevinovati in 1989! Cum puteti accepta sa vi se impuna un act medical fara drept de a refuza? De unde increderea asta oarba in sistem, in medicamente? Ganditi un pic, apoi decideti! Statul si nimeni altcineva nu iti pot stirbi libertatea deciziei asupra propriului corp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *