Decizie importantă a Înaltei Curți Constituționale din Columbia! – Vaccinarea nu poate fi obligatorie! 

VESTI NOI pentru lupta împotriva vaccinarii obligatorii! Înalta Curte din Columbia a statuat ca vaccinul HPV NU poate fi obligatoriu. 

Victimele vaccinului HPV sunt in sfârșit auzite după ce au dat in judecată compania de vaccinuri Merck gigantul farmaceutic și producatorul vaccinului Gardasil. 

Gardasil este cel mai promovat vaccin HPV din lume și totuși utilizarea lui a fost strâns legată de mii de cazuri de decese, boli autoimune, paralizie. 

Decizia Înaltei Curți statuează faptul ca niciun stat nu poate lua decizii cu privire la corpul uman, fără acordul persoanei in cauza. 
Nimeni nu ar trebui sa aibă puterea de a forța o procedura medicală fără consimțământul informat al pacientului, acesta incluzând o discuție și despre riscuri, nu doar despre așa zise beneficii. 
Părinții columbieni, sfătuiesc toate țările din lume care se afla in pericol de dictatura medicală, sa lupte și sa ofere înapoi oamenilor puterea de a lua decizii asupra tuturor tratamentelor medicale, inclusiv vaccinurile. 

http://www.elespectador.com/noticias/judicial/vacuna-contra-el-virus-del-papiloma-humano-no-puede-ser-obligatoria-corte-constitucional-articulo-710196

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *