Iata de ce NU ai voie sa imi vaccinezi copilul!

Autoritatile sanitare trebuie, in primul rand, sa nu cauzeze niciun rau pacientilor, dar vaccinurile fac rau.
Preocuparea principala a personalului medical care face interventii medicale este sa nu provoace daune. Scopul muncii lor este sanatatea si starea de bine a pacientilor.
Conform Codului International al Eticii in Medicina publicat de Asociatia Medicala Mondiala, “medicul datoreaza pacientului loialitate completa si toate resursele stiintifice disponibile”, “medicul va respecta dreptul pacientului de a accepta sau de a refuza tratamentul” si, de asemenea, “medicul va respecta drepturile si preferintele pacientului”.
http://www.cirp.org/library/ethics/geneva/ https://www.wma.net/policies-post/wma-international-code-of-medical-ethics/    https://www.wma.net/wp-content/uploads/2016/11/Ethics_manual_3rd_Nov2015_en_1x1.pdf#page=38
Studiile si prospectele vaccinurilor arata, iar si iar, ca vaccinurile sunt inevitabil nesigure si ca provoaca reactii adverse atat de grave, incat eforturile clasei politice de a forta oamenii sa se vaccineze impotriva vointei lor sunt actiuni care se pot clasifica legal drept crima cu premeditare precum si vatamare corporala.
Asta deoarece actul vaccinarii va provoca, fara indoiala, efecte secundare (adverse) serioase, va produce vatamari fizice, boli si chiar moarte.
Acest aspect este mentionat chiar in prospectele vaccinurilor.In prospectul vaccinului ROR (MMR) se mentioneaza efecte secundare precum diabet, lucru care s-a intamplat in perioada de testare a vaccinului.
Sa fortezi oamenii, copiii sa se expuna unui asemenea risc de dragul societatii este ilegal, mai ales in conditiile in careeste posibil ca persoana sa nu fie expusa infectarii naturale pe perioada vietii.
Ca parinte, nu am voie sa-mi supun copiii unor riscuri inutile.
Supunerea copiilor unor riscuri inutile poate fi facuta de companiile farmaceutice fara constiinta, companii care manipuleaza politicienii spre atingerea propriilor interese.
Vaccinurile contin foarte multe toxine si ingrediente daunatoare precum aditivii care sunt injectate in corpurile copiilor nostri. Informatiile despre omponenta vaccinurilor sunt luate de la CDC, autoritatea medicala in SUA, dar se aplica si Europei intrucat aceleasi vaccinuri se folosesc la nivel global.
Nu trebuie sa fii chimist ca sa realizezi toxicitatea substantelor componente ale vaccinurilor. Toxicitatea e cu atat mai mare cand substantele sunt injectate.
Pe langa antigenele vii atenuate sau inactivate (virusuri si bacterii) vaccinurile contin si cantitati mici de excipienti sau medii de cultura. Unii excipienti sunt adaugati cu scopuri precise precum: conservare pentru a preveni contaminarea.
De exemplu thimerosalul. Este un adjuvant care stimuleaza un raspuns imun puternic.
Sarurile de aluminiu sunt stabilizatori care ajuta la mentinerea in siguranta a vaccinului intimpul transportului si depozitarii.
Zaharul si gelatina sunt alte componente alte vaccinurilor.
Vaccinurile mai contin si urme reziduale din materiile de cultura folosite in timpul procesului de fabricare, cum ar fi: proteina de ou.
Formaldehida este folosita pentru a inactiva unele ingrediente.
Antibioticele sunt folosite pentru a preveni contaminarea cu alte bacterii. De exemplu neomicina.
ROR (MMR – Rujeola, Oreion, Rubeola): celule embrionare de gaina, WI-38 celule fibroblaste pulmonare diploide umane, vitamina, amino acizi, ser fetal bovin, zaharoza, glutamat, albumina umana recombinata, neomicina, sorbitol, gelatina hidrolizata, fosfat de sodiu, clorura de sodiu.DTaP Infanrix (difteric, tetanic si pertussis): mediu cu conținut de Fenton un extract de bovine, mediu Latham modificat derivat din cazeină bovină, formaldehidă, mediu lichid Stainer-Scholte modificat, glutaraldehidă, hidroxid de aluminiu, clorură de sodiu, polisorbat 80 (Tween 80).DTaP-IPV / Hib Pentacel (difterie, tetanos, pertussis, poliomielită și Hib): fosfat de aluminiu, polisorbat 80, zaharoza, formaldehidă, glutaraldehidă, albumină serică bovină, 2-fenoxietanol, neomicină, sulfat de polimixină B, Mediul de creștere Mueller modificat, sulfatul de amoniu, casamino Mueller-Miller modificat mediu acid fără infuzie de inimă de vită, mediu Stainer-Scholte, acizi casaminoși, dimetil-beta-ciclodextrină, glutaraldehidă, celulele MRC-5 (o linie de celule umane normale, celule diploide), mediuCMRL 1969 suplimentat cu ser de vițel, Mediu 199 fără ser de vițel, mediu Mueller și Miller modificat.Polio (IPV – Ipol) Eagle MEM mediu modificat, ser de bovine de vițel, M-199 fără ser debovine de vițel, celule vero (o linie continuă de celule de rinichi de maimuță)fenoxietanol, formaldehidă, neomicină, streptomicină, polimixină B.Hepatita A (Havrix): celule diploide MRC-5, formalină, hidroxid de aluminiu, supliment de aminoacid, soluție salină tamponată cu fosfat, polisorbat 20, sulfat de neomicina, antibiotic aminoglicozidic.Hepatita B (Recombivax): peptonă de soia, dextroză, aminoacizi, săruri minerale, fosfat tampon, formaldehidă, sulfat de aluminiu de potasiu, amorf aluminiu hidroxifosfat sulfat, proteină de drojdie.de AbuiHib (ActHIB) clorură de sodiu, mediu Mueller și Miller modificat (culturamediu conține materii prime derivate din lapte [derivați ai cazeinei]), formaldehidă,zaharoză.Varicella (varivax) culturi de celule pulmonare embrionare umane, culturi de celule de cobai, culturile de celule diploide umane (WI-38), culturi de celule diploide umane (MRC-5), zaharoză, gelatină hidrolizată, clorură de sodiu, L-glutamat monosodic, sodiufosfat dibazic, fosfat de potasiu monobazic, clorură de potasiu, EDTA (Acid etilendiaminotetraacetic), neomicină, ser fetal bovin.Pneumococ (PPSV-23 – Pneumovax): fenol

Doar 50 până la 500 mg a fost fatală la sugari. Sursa: Agenția pentru Toxicitate Registrul substanțelor și bolilor.
Rotarix (rotavirus): aminoacizi, dextran, mediul Eagle modificat de Dulbecco(clorură de sodiu, clorură de potasiu, sulfat de magneziu, nitrat feric (III)fosfat de sodiu, piruvat de sodiu, Dglucoză, soluție de vitamina concentrată, L-cistină, L-tirozină, soluție de aminoacizi, L-250 glutamină, clorură de calciu,hidrogenocarbonat de sodiu și roșu fenol), sorbitol, zaharoză, calciucarbonat, apă sterilă, xantan [Circovirus porc de tip 1 (PCV-1) este prezent în Rotarix. PCV-1 nu este cunoscut pentru a provoca boala la om.]
HPV (Gardasil): vitamine, aminoacizi, săruri minerale, carbohidrați, amorfealuminiu hidroxifosfat sulfat, clorură de sodiu, L-histidină, polisorbat 80,borat de sodiu, proteină de drojdie. Pentru lista completă, consultați
.Nu există niveluri sigure pentru aluminiu, formalină sau formaldehidă și acestea nu suntla toate sănătoși.
Dacă vaccinurile sunt atât de sigure – atunci de ce producatorii de vaccinuri au imunitate din punct de vedere legal in ceea ce priveste daunele provocate de vaccinuri?
▪ Copiii noștri sunt expuși riscului de a avea dizabilități.
Vaccinurile pot provoca diabet, efectele adverse pe termen lung și alte boli cronice.
Inserția de vaccin MMR a arătat reacții adverse cum ar fi diabetul, care a fost descoperit deja în timpulstudiilor clinice
Aici arătăm două studii diferite care arată ca și vaccinul Hibprovoca diabet zaharat.
Publicul trebuie să stie că vaccinurile pot avea efecte adverse pe termen lung.
Cercetatorii acestui studiu scriu: “A avut loc o conferinta la Bethesda,Maryland, în mai 1998 pentru a discuta despre datele noastre. La conferință am spus datele pe care le avem despre vaccinuri arata ca imunizarea copiilor incepand cu varsta de 2 luni e asociata cu un risc crescut de diabet. Analiza noastra este sustinuta de cresterea numarului de imbolnaviri cu diabet dupa imunizarea cu vaccinul H influenzae de tip B in SUA si UK. Mai mult de atat, riscul crescut de diabet in grupurile vaccinate depaseste efectele benefice ale vaccinarii cu H influenzae meningiti.
Consideram ca publicul ar trebui informat cu privire la efectele pe termen lung ale vaccinurilor. Un public educat va solicita studii de siguranta adecvate inainte de imunizarea generalizata.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1114674/?report=classic

Asocierea intre diabetul de tip 1 si vaccinul Hib: S-a observat o crestere dramatica a incidentei diabetului in SUA si UK dupa introducerea vaccinului cu haemophilus.

Oficialii din domeniul sanatatii vor sa evite panicarea publicului, dar in felul asta priveaza copiii afectati de compensatiile care li se cuvin: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1116914/?report=classic

Vaccinurile nu au fost niciodata testate pentru a se determina efectele lor mutagene, carcinogene si genetice, nici nu s-a studiat efectele lor asupra fertilitatii – lucru specificat chiar in prospectele vaccinurilor.
https://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/m/mmr_ii/mmr_ii_pi.pdf Nu s-a testat nici efectul lor asupra epigeneticii. Adjuvantii din vaccinuri impiedica sistemul imunitar sa dezvolte un raspuns normal. Infectia postvaccinala e de lunga durata, lucru ce va genera un proces inflamator sever care poate provoca daune.
Desi exista adjuvanti/conservanti nedaunatori, companiile farmaceutice aleg sa foloseasca adujuvanti toxici precum aluminiul care afecteaza sistemul nervos central al oamenilor. Potrivit lui Mehdi Nodehi, manager in industria adjuvantilor vaccinurilor, tuturor producatorilor de vaccinuri li s-a oferit posibilitatea de a alege sa foloseasca adjuvanti non-toxici (ISCOM si Beta-glucans). Dar dupa testarea acestor adjuvanti non-toxici, desi s-a confirmat faptul ca functioneaza chiar mai eficient decat cei in uz, au refuzat sa-I foloseasca. De ce? Datorita drepturilor si patentelor pe care le detin pentru adjuvantii toxici.
Acest lucru indica faptul ca inductriei vaccinurilor nu ii pasa de sanatatea populatiei, ci de propriile castiguri financiare.
Sarurile de aluminiu sunt folosite in vaccinuri.
Aluminiul este o neurotoxina care afecteaza creierul si intreg sistemul nervos al copiilor. Acelasi lucru este valabil si pentru mercur – atat oamenii cat si mediul inconjurator sunt puternic afectati de mercur.
Datorita contaminarii cu mercur a scazut coeficientul de inteligenta al populatiei, dupa cum declara un om de stiinta danez: “copiii devin din ce in ce mai prosti datorita faptului ca ii otravim”.

El declara, de asemenea, ca nivelul IQ-ului a scazut cu 14 puncte fata de era victoriana.

Agentia de Protectie a Mediului a SUA estimeaza ca 1 din 6 copii (630,000 de copii pe an) nascuti in SUA are un nivel de mercur in sange periculos de mare la nastere (Mahaffey, 2004). Acest nivel periculos de mare al mercurului in sange cauzeaza pierderi anuale de 8.7 miliarde de dolari (Trasande, 2005) prin prisma scaderii IQ-ului. http://forskning.no/forurensning/2013/06/framtidens-barn-blir-dummere-fordi-vi-forgifter-dem

http://www.ingentaconnect.com/content/ben/cmc/2011/00000018/00000017/art00011

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0160289613000470

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4344667/

 

http://pediatrics.aappublications.org/content/pediatrics/97/3/413.full.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=3AgKBVaPKWoPagina
Vaccinurile nu provoacă răspunsuri imune corecte în organism deoarece sunt injectate. Infecțiile încep în mod normal în mucoasă și apoi infecția va fi cucerită în maniera corectă, cu răspunsurile imune corecte și de aceea avem o imunitate mai mare prin expunerea naturală decât imunitatea dobandita prin injectarea unui vaccin.

Se spune ca prin faptul ca se injecteaza in organism virusuri sau alte microorganisme inactivate sau vii atenuate se creeaza anticorpi care vor proteja in timpul expunerilor naturale viitoare.
Cu toate acestea, nu s-a demonstrat niciodata daca acesti anticorpi ajuta la recuperarea pacientului in cazul imbolnavirii.
Cu alte cuvinte, un pacient cu un nivel ridicat de anticorpi creati post vaccinare poate muri, iar unul cu un nivel scazut de anticorpi poate supravietui.

Sunt alti factori importanti in vindecare in afara anticorpilor: “fara celulele T nu ne putem apara nici impotriva microbilor care sunt inofensivi”. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK26827/
Vaccinurile pot fi contaminate cu proteine straine si alte structuri (vaccinurile nu sunt pure niciodata), iar acest lucru poate genera raspunsuri autoimune in cei vaccinati.
Cand proteinele (sau alte structuri) din vaccinuri sunt similare celor din corpul uman, sistemul imunitar nu ataca doar proteinele din vaccinuri, ci si propriile structuri proteice – lucru numit autoimunitate.
Producatorii de vaccinuri stiu acest lucru.

Se stie ca vitaminele A, C, D, precum si mineralele ca seleniul si argintul sunt deosebit de importante pentru vindecarea si apararea importiva diferitelor boli si infectii.:“148 de studii pe animale demonstreaza ca vitamina C ajuta la vindecarea sau previne infectiile cauzate de bacterii, virusuri si protozoare”.

Se stie, de asemenea, ca dr. Klenner a tratat cu succes poliomielita la oameni cu vitamina C. “Suplimentarea in timpul iernii cu vitamina D(3) reduce incidenta influenzei A, mai ales in anumite subgrupuri de scolari” – sustine un studiu.

Un nivel optim al vitaminei D in corp protejeaza, de asemenea, importiva infectiei cu virusului cervicovaginal uman (HPV). Oamenii de stiinta declara ca “megadoze de vitamina A administrate copiilor cu varsta sub 2 ani bolnavi de rujeola reduce mortalitatea”. Argintul coloidal e foarte eficientimpotriva bacteriilor, virusurilor, ciupercilor si functioneaza chiar si in cazul MRSA care este rezistent la antibiotice.

Argintul coloidal este foarte eficient si in cazul infectiei cu HIV, hepatita B, malarie – toate astea fiind mult mai riscante decat rujeola

De ce nu sunt informati parintii despre aceste tratamente si cum ar putea ei sa faca alegeri informate in lipsa lor?

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28353648

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20219962?dopt=Citation

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0011069/

http://www.seanet.com/~alexs/ascorbate/198x/smith-lh-clinical_guide_1988.htm

https://jnanobiotechnology.biomedcentral.com/articles/10.1186/1477-3155-9-30

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26908722?dopt=Abstract

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2818642/
Nici guvernele, nici companiile farmaceutice nu au efectuat niciodata studii de siguranta asupra vaccinurilor pentru a se putea depista efectele pe termen lung ale acestora, nici nu s-au facut vreodata studii comparative intre persoane vaccinate si nevaccinate.
Studiile facute pana in prezent indica faptul ca acei copii nevaccinati sunt mult mai sanatosi si se imbolnavesc mai rar decat copiii vaccinati. “In concluzie, copiii vaccinati care practica homeschooling prezinta o rata mai mare de alergii si NDD decat copiii nevaccinati care practica homeschooling. NDD include una sau multe dintre: handicap deinvatare, ADHD si ASD (Tulburari de spectru autist). Copiii vaccinati au o rata mai mare a incidentei bolilor: rinita alergica (10.4% sv 0.4%), alte alergii (22.2% vs 6.9%), eczema/dermatita atopica (9.5% vs 3.6%), handicap de invatare (5.7% vs 1.2%), ADHD (4.7% vs 1.0%), ASD (4.7% vs 1.0%), alte tulburari de neurodezvoltare (10.5% vs 3.1%),boli cronice (44.0% vs 25.0%).

http://www.cmsri.org/wp-content/uploads/2017/05/MawsonStudyHealthOutcomes5.8.2017.pdf

Imunitatea de turma, baza imunizarii in masa, pur si simplu nu functioneaza.
Desi se cere ca 95% din populatie sa fie vaccinata pentru a se asigura imunitatea de turma, au izbucnitmulte epidemii in populatiile vaccinate in proportie de 98%-100%.
Vaccinurile protejeaza doar o scurta perioada de timp, asadar niciodata nu se poate asigura imunitatea de turma.
Proportia risc/beneficiu nu a fost niciodata calculata luand in considerare rata probabila a imbolnavirii populatiei daca se vaccineaza 100% din copiii nascuti pe an, sau daca nu se vaccineaza.
Conform prospectului vaccinului Priorix, vom avea mai multe efecte adverse ale vaccinarii decat complicatii ale bolii in cazul in care nu se vaccineaza.
Efectul vaccinului dureaza intre 5 si 10 ani. Asta inseamna ca adultii nu sunt protejati, iar acest fapt poate fi cauza unor epidemii in viitor. In loc sa se atraga atentia asupra ineficientei vaccinurilor, se va incerca blamarea populatiei nevaccinate si se va recomanda vaccinarea adultilor cu ROR. Acest lucru se intampla deja in unele tari. In Danemarca s-au imbolnavit de rujeola adulti si tineri, motiv pentru care se incearca vaccinarea acestor grupe de varsta. De ce sa ne vaccinam o data la 10 ani cand putem dobandi o imunitate pe viata gratis? Tinerele mame, vaccinate in copilarie impotriva rujeolei, nu au in sange anticorpi suficient de puternici pentru a-si proteja bebelusii, pe cand mamele care au dobandit imunitate pe cale naturala au anticorpi puternici pentru toata viata. Bebelusii fac parte dingrupa de varsta cea mai vulnerabila si nici nu pot fi vaccinati cu ROR. Campaniile de vaccinare au transformat bebelusii in cele mai vulnerabile fiinte ale societatii. Cand tu expui copiii unor riscuri inutile, cand securitatea copilului este pusa in pericol, iar copilul este expus daunelor si vatamarilor datorita acestor campanii de vaccinare, atunci tu incalci conventiile Europene, eu pot sa te actionez in instanta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *